Условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

"Кирилова 2017" ООД учтиво Ви моли да прочетете тези условия преди да използвате уебсайта www.carstvoto,com. Използването на www.carstvoto.com автоматично означава, че Вие приемате нашите условия. В случай, че не сте съгласни с тях, моля не използвайте този сайт.

Продавач е "Кирилова 2017" ООД, който продава свои стоки чрез онлайн магазина carstvoto.com . 

Потребител e лицетo, което се е съгласило с настоящите Общи условия във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите чрез онлайн магазина стоки.

Онлайн магазин е  сайтът www.carstvoto.com, който представлява виртуална платформа за предлагане на стоки за продажба и за постигане на съгласие между продавач и потребител за покупко-продажба на конкретна стока.

Поръчка е направената от Потребител заявка за покупка на една или повече стоки чрез онлайн магазина. Поръчката може да бъде със статус „одобрена” - когато е окончателно потвърдена по телефон от потребителя, или със статус „непотвърдена” - когато е получена от "Кирилова 2017" ООД по e-mail, но все още не е потвърдена по телефон.

Куриер е търговец, който доставя закупената стока до посочен от Потребителя адрес и работи при изискванията на Закона за пощенските услуги.

За да направите поръчка е необходимо да попълните формата за регистрация, като маркираните със звезда полета за задължителни. В рамките на няколко минути ще получите потвърждение на посочения  е-mail адрес за направената регистрация. 

Всички материали на www.carstvoto.com са защитени чрез Закона за закрила на авторското право и като такива те не могат да бъдат копирани, променяни, разпространявани за каквато и да е публична или търговска цел. Забранява се употребата на всички материали в други сайтове или компютърни лан мрежи.

"Кирилова 2017" ООД може да прави промени в услугите и материалите на www.carstvoto.com без предварително предупреждение и по всяко време. "Кирилова 2017" ООД не носи никаква отговорност за всички щети, които са причинени от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този сайт. Carstvoto.com е администратор на лични данни и информацията, която ни изпращате е под закрилата на Закона за защита на личните данни.

Всички наименования, символи и знаци са регистрирани търговски марки или са защитени от авторското право на техните собственици.

*Цените на стоките са в сключен ДДС, но НЕ включват стойността на доставката.